viernes

Sortida a Alcarràs 5-3-2011




El passat diumengue 5 de març va ser el primer del mes. Com és habitual vam fer una sortida matinal, aquesta vegada vam anar a la Lleidetana ciutat d´Alcarràs. La participació, de 6 membres, va ser algo fluixa, però no vam haver de lamentar cap accident/incident per part de cap moto.
Quan vam arribar a Alcarràs i com també es habitual, vam procedir a anar a esmorzar, i després es va anar a visitar el circuit permanent de velocitat, recollint informació, per fer una altra sortida al mateix lloc (però aquesta vegada de tot el dia), i si alguns socis o simpatizants estessin interessats en rodar pel circuit, mirar d´arribar a un acord amb la gerència del mateix.
Després d´estar una estona per allí i haver recollit el màxim d´informació possible per fer l´activitat esmentada els nostres participants es van ficar en ruta per tornar a casa, aquesta vegada més tard de lo normal, però contents i satisfets, esperant la propera sortida que serà a la castellonenca població de Vistabella, el diumenge dia 3 d´Abril.
Fins la propera i bona ruta.
La junta del moto club Sant Carles de la Ràpita.

Nota del blogger: Ho sentim molt si posant fotos de les sortides noves s'eliminen les velles, però baix de tot on posa "archivo del blog" estan totes les entrades antigues del blog, si voleu mirar les fotos antigues també estan allí. Això va per a l'anònim que va posar un comentari: http://motoclubsantcarles.blogspot.com/2011/02/sortida-la-senia-6-2-2011.html









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores