miércoles

Crònica del Campionat de Clàssiques a Sant Pere de Ribes




El passat diumenge dia 12 de Desembre la ciutat de Sant Pere de Ribes va tancar el Campionat de Trial de Clàssiques de l'any 2010, amb una participació molt elevada de pilots en les diferentes categories.
Aquest trial es va celebrar en un Parc Natural del Garraf, on hi ha uns terrenys molt propicis per la pràctica del trial, però que degut a les tant modernes com absurdes modes ecologistes, aquest lloc també es va haver de reduir molt i en un futur no molt llunyà estarà prohibit practicar-hi trial. Aquest 2011 ja no es celebrarà aquesta prova.....es veu que les motos de trial són com el cavall d'Atila, que per allà on passa no creix l'herba. Ja se sap que som els dolents de la pel·lícula i els causants del "canvi climàtic". A algú li deu benificiar que ens vegin així, i mentrestant tanquen fàbriques de motos. Ara la última que ens quedava "DERBI", i més gent l'atur que som pocs, però això és una altra història, i disculpeu però m'ha sortit la veneta defensora dels nostres drets, ja que també pagem els nostres impostos.
Tornant al que anàvem. la prova va ser la que va tancar el Campionat de Catalunya i Territorial 2010 d'aquesta especialitat, i en la que nostre pilot local va acabar en sisena posició.
Fins aquí el que va ser el 2010, ara espero començar el proper Campoinat del 2011 si els nostres benvolguts "ecologistes" ens ho permeten.
Per no involucrar la junta i l'entitat la que represento aquest escrit el firma a titol personal.:


Manel Baila Ferré, practicant de la modalitat de Trial desde els anys 80.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores