sábado

Activitat Pares Noels 2010






El passat diumengue 19 de Desembre una vintena de Pares Noels muntats en les seves motos van fer una rua pels carrers de la població, acabant al Parc de Garbí.
Desde les 11h. del matí fins les 13.30h. de la tarde tots els nens/es i no tant nens/es van poder gaudir de pujar a les motos i van donar una volta per la mitja lluma del parc. En total van ser més d'un centenar de persones que van pujar amb els Pares Noels per la zona compresa entre el Punt de Trobada i la piscina municipal; tantes vegades i en tantes motos com van ells van decidir, donant-los així un any més l'oportunitat de poder gaudir d´aquesta activitat organitzada pels membres del moto club Sant Carles de forma totalment voluntària i desinteressada.
Aquesta activitat realitzada dins les dates Nadalenques és en agraïment a tots els nostres col.laboradors que tinguen fills petits i a tota la població en general pel suport, tant fisic com moral, a la nostra entitat.

Només ens queda dir a tots els xiquets/es i no tant xiquets/es, que els esperem l'últim diumengue abans de Nadal, que serà el dia 18 de Desembre de 2011. Fins a llavors porteu-vos bé.
Els Pares Noels Motoritzats jou, jou, jou.






































1 comentario:

Seguidores